26-02-2022

Demos uputio poziv Demokratskom frontu i Demokratama Budve za sastanak zakazan za utorak

"OO Demos Budva upućuje poziv članovima DF i Demokratama Budve da sa dozom ozbiljnosti,moralnom i građanskom odgovornošću prisustvuju zajedničkom sastanku zakazanom za utorak 01.03.2022. na inicijativu kolega budvanskog odbora Prave Budve, koja je uputila dopis šefovima odborničkih klubova pobjednčkih koalicija, a u cilju pronalaženja rješenja i izlaska iz političke krize u kojoj se opština Budva nalazi", navodi se u saopštenju budvanskog Demos-a.

Demos uputio poziv Demokratskom frontu i Demokratama Budve za sastanak zakazan za utorak | Radio Televizija Budva

Oni su u saopštenju istakli da podržavaju i zauzimaju iste stavove i incijativu sa kolegama iz Prave Budve, da se sastanak održi u cilju postizanja dogovora i prenosi uživo preko lokalnog javnog emitera RTV Budva u cilju i interesu građana Budve, koji su im ukazali povjerenje i dali glas "Slobode i demokratije", da vode naš grad u četvorogodišnjem mandatu i to isključivo u interesu građana Budve.

"Kao partija centra koja je brojnim saopštenjima, apelima i dopisima partijskim kolegama iz pobjedničkih koalicija ukazivali i prenosili notu pomirenja i stavove naših sugradjana da se sa slogom, jedinstvom, tolerancijom i zajedničkim djelovanjem, odbrani izborna volja građana kako na lokalnom tako i na državnom nivou. Očekujemo realizaciju sastanka sa pozitivnim ishodom kako bi opravdali ukazano povjerenje građana od 30.08.2020.godine. Da zajednički damo pozitivni impuls i dodatnu energiju zajedništva, prema postizanju dogovora naših predstavnika aktuelne parlamentarne većine na državnom nivou u cilju stabilizacije i izlaska iz duboke političke, institucionalne krize vlast sa nastavkom daljih reformi zasnovanih na demokratskim načelima", zaključuje se u saopštenju.