04-05-2020

DF Budva: Dajemo punu podršku predsjedniku SO Budva Krstu Radoviću

Demokratski Front Budva daje punu podršku predsjedniku SO Budva Krstu Radoviću. Smatramo da je inicijativa za njegovim razrješenjem pokušaj prekrajanja izborne volje građana Budve koji su 2016.godine na izborima rekli odlučno NE OKG-u. I to u trenutku kada se suočavamo sa epidemijom koja je blokirala funkcionisanje, ne samo naše države već i cijelog svijeta, saopšteno je danas iz DF Budva.


Saopštenje za javnost prenosimo integralno:

Mi kao ozbiljan i odgovoran politički subjekat ne smijemo i ne možemo dozvoliti da se ponovi kotorski scenario koji je očigledan primjer nedemokratskog preuzimanja vlasti postizbornim kombinatorikama.

Umjesto da se u ovom trenutku bavimo suočavanjem sa ozbiljnim problemima uzrokovanih epidemijom virusa korona, turističkom sezonom od koje svi živimo, mi smo prinuđeni da se bavimo političkim intrigama koje umjesto opšteg interesa izbacuju u prvi plan sitnopolitičke igre od kojih koristi imaju samo pojdinci.

Zato nijesmo spremni da nasijedamo na ove manipulacije koje bi ponovo dovodile na vlast Budvu one koji su odgovorni zato što su oštetili budžetOpštine, ali i budžet svih građana za približno 70 miliona eura, a podsjećamo da neke afere nikada do kraja nisu istražene i dobile sudski epilog.

Taj dio posla prepuštamo političkim subjektima koji su formirani samo sa jednim ciljem da budu uslužne partije OKG.