21-03-2022

(FOTO/VIDEO) Budvani za Budvane: Za Sanju Pešalj prikupljeno 2.538,50 eura

Na humanitarnom koncertu „Budvani za Budvane“, koji je u organizaciji NVO Kulturni centar Budva održan juče na Trgu slikara sa ciljem da se obezbijede sredstva za liječenje naše sugrađanke Sanje Pešalj, prikupljeno je 2.538,50 eura.


Foto: Privatna arhiva

Kako je za portal RTV Budva kazao Branko Žerajić, koncert je protekao perfektno a svi učesnici bili su na visini zadatka.

"Prvi dan proljeća nam je donio divnu energiju i raspoloženje što se ogledalo i u velikom broju prisutnih, kako naših sugrađana tako i turista koji su vrhunski odreagovali kako na same koncerte tako i na poziv da pomognu Sanji. Sakupili smo 2538,50 evra u našoj kutiji koju smo predali Sanji na licu mjesta. Zahvaljujem se još jednom svima na nesebičnoj pomoći uz poruku: Mi to možemo zajedno!", izjavio je Žerajić.

Naša sugrađanka Sanja Pešalj oduševljena je cijelom organizacijom i svima se od srca zahvaljuje na podršci.

"Stvarno nemam riječi, dosta ljudi živi na rubu egzistencije a ipak se puno njih odazvalo. Još jednom beskrajno hvala svima koji su dali doprinos na bilo koji način", kazala je ona.

Na humanitarnom koncertu nastupili su: Bruno Fransis, Gradska muzika, Refugee Jesus & Apostles, Necke i Dobbla i United Tones.

Doprinos akciji dali su i učenici SMŠ "Danilo Kiš" koji su pripremili hranu.





Foto: portal RTV Budva

Pogledajte dio atmosfere koji je zabilježila ekipa našeg portala, kao i fotogaleriju Igora Benića.






D.B./M.S.