13-05-2024

Izborna lista ,,Budva odlučuje!”: Otvaranjem filijale MUP-a vraćamo status Petrovcu, status dostojan istorije i značaja ovog bisera naše rivijere!

Drage građanke i građani Petrovca, sve nas je obradovala vijest da se u Petrovcu, kroz saradnju Pošte Crne Gore i Ministarstva unutrašnjih poslova, otvara filijala MUP-a, na atraktivnoj lokaciji u centru našeg grada sa bogatom kulturnom i istorijskom zaostavštinom, saopšteno je iz izborne liste „Demokrate – Ojačaj, Obnovi, Oživi- Đorđe Zenović, BUDVA ODLUČUJE!“.


Foto: Izborna lista „Demokrate – Ojačaj, Obnovi, Oživi- Đorđe Zenović, BUDVA ODLUČUJE!“

Oni su kazali da je otvaranje filijale u Petrovcu najavio ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović, ocijenivši da će funkcionisanje građana u velikoj mjeri biti olakšano a nesnosne gužve, koje su, kako su naveli, od ranih jutarnjih časova prisutne u Budvi, biti smanjene.

"To je zaista ambijent koji vrijeđa dostojanstvo čovjeka. Petrovac, biser budvanske rivijere odavno nema zasluženu pažnju i brigu od strane svoje lokalne samouprave opštine Budva kakvu zaslužuje. Drevni grad Castio, danas Petrovac imao je u davnoj istoriji svoju opštinu, a danas nas nažalost raduju osnovni servisi koji se konačno pružaju građanima koji su trebali da budu pokrenuti i u prethodnom periodu!", naveli su u saopštenju.

Poručili su da Petrovcu mora vratiti status koji je dostojan njegove istorije i značaja koji ima i imao je za našu opštinu.

"Uz Buljaricu koja je apsolutno zapostavljena planiramo niz projekata koji će OJAČATI pojedince i doprinijeti da se njihov glas čuje. Građanski biro koji je u periodu dok smo vršili vlast i dok je predsjednik Opštine bio Dragan Krapović, bio otvoren, danas na žalost nije u funkciji. Građanski biro ćemo ponovo otvoriti za građanke i građane Budve. OBNOVIĆEMO puteve razvoja i prosperiteta i oživjeti segmente koji su zamrli a značajni su za svakodnevno funkcionisanje naših građana, među projektima koje planiramo su: Garaža u centru Petrovca, Rekonstrukcija šetališta, Novi sistem otpadnih voda u Buljarici i Petrovcu. OŽIVJEĆEMO naše bogato kulturno i prirodno nasleđe- Park prirode Zakolači i arheološki park Mirišta, rekonstruisaćemo i saobraćajnicu za Čami Do i Brda, kao i mnoge seoske saobraćajnice i poželjeti srdačniju i bogatiju dobrodošlicu našim turistima koji očekuju kvalitetan servis uprave grada u koji dolaze! Da Petrovac odlučuje!", zaključuje se u saopštenju izborne liste „Demokrate – Ojačaj, Obnovi, Oživi- Đorđe Zenović, BUDVA ODLUČUJE!“.