09-06-2023

Krapović: U nedjelju, hrabro i odlučno – broj 13!

Kandidat za poslanika na listi “Aleksa i Dritan-Hrabro se broji” Dragan Krapović, pozvao je građanke i građane Budve da u nedjelju, 11. juna, kao i uvijek do sada, pokažu demokratsku odlučnost masovnim izlaskom na parlamentarne izbore i podrškom listi pod brojem 13. Takvim izborom, kako je kazao, građani Budve glasaju za jedinu listu, koja je svojim programom i konkretnim rješenjima, uvažila Budvu u mjeri njenog značaja za Crnu Goru.


Foto: arhiva

"Budva je ekonomski i turistički motor Crne Gore u kojoj se obavlja skoro polovina ukupnog turističkog prometa naše države. Značaj Budve u turističkom i ekonomskom smislu jednak je značaju Budve u političkom smislu u Crnoj Gori. Jedina lista koja je taj i takav značaj prepoznala je upravo pobjednička lista “Aleksa i Dritan – Hrabro se broji”", saopštio je Krapović.

U Crnoj Gori se, kako dodaje, jasno zna, da i u ekonomskom i političkom i u svakom drugom smislu, u Budvi sve počinje i u njoj se sve završava, te da je uvijek Budva u najtežim momentima znala da nađe prave odgovore, da je znala da se odupre autoritarnosti i pogubnim politikama bivšeg režima.

"Nažalost, i nakon naše pobijede nad tridesetogodišnjim kriminalnim režimom, Budva nije dobila vlast kakvu zaslužuje, osim u jednom manjem periodu kada je moja malenskost imala čast i privilegiju da vodi Opštinu, naravno uz veliko učešće i podršku upravo dva subjekta koja čine koaliciju “Hrabro se broji”. Zato u nedjelju, svi masovno na izbore, mirno, dostojanstvo, demokratski, olovkom kako nam i priliči donesemo ono što je Crnoj Gori prijeko potrebno, a to je završetak borbe protiv organizovanog kriminala, narko klanova i korupcije koja je inficirala sve institucije sistema. U nedjelju, hrabro i odlučno – broj 13. “Aleksa i Dritan – Hrabro se broji” za bolju Budvu i bolju Crnu Goru. Živjela Budva, živjela Crna Gora", poručio je Krapović.