19-03-2022

Luxair leti od jula i iz Podgorice

Avioni nacionalne luksemburške kompanije Luxair letjeće od jula i iz Podgorice, saopšteno je iz Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu.

Luxair leti od jula i iz Podgorice | Radio Televizija Budva

Foto: Kulturno-informativni centar Crne Gore u Luksemburgu

Predsjednica Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu, Fetija Kalač, kazala je da će avioni Luxair-a letjeti dva puta sedmično ka dvije destinacije u Crnoj Gori.

Avioni će saobraćati na relaciji Podgorica - Luksemburg - Podgorica, u periodu od 2. jula do 24. septembra (srijedom i subotom) i Tivat - Luksemburg -Tivat, od 7. maja do 1. oktobra (utorkom i subotom).

“Ukrajinski turisti su ovih godina činili 20 odsto turista u Crnoj Gori, međutim zbog ratnih dešavanja smatramo da se Crna Gora mora okrenuti drugim tržištima. S toga, letove luksemburške kompanije prema Crnoj Gori smatramo veoma korisnim kako bi turisti iz Zapadne Evrope mogli da ljetuju u našoj zemlji”, rekla je Kalač.

Ona je predložila da, imajući u vidu veliko interesovanje za ponuđene letove, svi na vrijeme rezervišu avionske karte, putem linka: https://www.luxair.lu/fr/page-daccueil

“U slučaju potrebe, Kulturno-informativni centar Crne Gore u Luksemburgu stoji na raspolaganju za sve potrebne informacije i želi vam prijatne i sigurne letove avio kompanijom Luxair”, zaključila je Kalač.