22-08-2022

Mjesne zajednice podržale Opštinu Budva u borbi sa bukom

Danas je predsjednik Opštine Budva Milo Božović u sali Skupštine Opštine Budva održao sastanak da predstavnicima mjesnih zajednica Stari grad i Gospoština, na sastanku se između ostalog govorilo o aktivnostima preduzetim od strane opštinskih službi a sve u cilju suzbijanja prekomjerne buke i uklanjanju nelegalnih privremenih objekata sa budvanskog šetališta, navodi se u saopštenju Službe protokola Opštine Budva.Sastanku je prisustvovao i ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović.

Načelnik Komunalne policije i inspekcije Miloš Tajić prisutne je upoznao sa aktivnostima koje je do sada preduzela služba na čijem je čelu.

"Služba Komunalne inspekcije i policije u proteklih nekoliko dana napisala je više novčanih kazni i primijenila druge kaznene mjere u skladu sa zakonom.

Predstavnici mjesnih zajednica podržali su napore Opštine Budva da se Odluka o komunalnom redu poštuje i iskoristili su priliku da ukažu i na druge probleme sa kojima se stanovnici ovih područja Budve suočavaju tokom ljetnje sezone", zaključuje se u saopštenju.