04-01-2024

Nastavlja se humanitarna akcija „Pomozite da prežive zimu“

Zbog neočekivano lošeg odaziva, Nevladina organizacija „Prijatelji životinja Podgorica“ nastavlja sa humanitarnom akcijom „Pomozite da prežive zimu“, sa ciljem prikupljanja pomoći za napuštene životinje.


Foto: Prijatelji životinja Podgorica

Iz Prijatelja životinja mole sve pojedince, kao i društveno-odgovorne kolektive da podrže akciju. Oni napominju da je cilj da se zajedničkim trudom pomogne što većem broju napuštenik životinja, kojih na žalost iz dana u dan ima sve više i koje jako teško mogu preživjeti hladne zimske dane bez pomoći.

„Svjesni smo činjenice da su mnogi naši građani u jako teškoj materijalnoj situaciji, ali ipak mislimo da svako od nas može biti human i na neki način pomoći bićima čiji životi zavise isključivo od naše milosti. Pomoć možete donirati u vidu novčanih sredstava, uplatom na naš žiro račun 535-16574-21 (Prva banka Crne Gore), kao i u hrani za životinje, pozivom na Viber 068/182-482. Zahvaljujemo svima vama koji ste i do sada podržavali naše humanitarne akcije, kao i brojnim medijima, koji su o istima obavještavali javnost“, navode u saopštenju.