09-01-2022

Novi rekord portala RTV Budva: U 2021. godini 1,9 miliona posjeta i skoro 3 miliona pregledanih strana!

Sa skoro 3 miliona pregledanih stranica u prošloj godini, portal RTV Budva postao je jedan od glavnih informativnih platformi izlazeći iz lokalnih okvira. Potvrdu čitanosti sajt ima u zabelježenim rekordnim posjetama korisnika internet usluga tokom protekle godine, pa samim tim u narednoj očekujemo još veći procenat posjeta i čitanosti.


Ilistracija, Pxb

Prema servisu "Google Analytics", portal RTV Budva je od početka godine zabelježio 1.964.483 posjeta od strane 737.522 različitih korisnika.



Ukupno je pregledano 2,98 miliona članaka na sajtu. Najviše posjeta tokom prošle godine zabilježeno je iz Crne Gore, Srbije, SAD, BiH i Hrvatske.



Zahvaljujući društvenim mrežama (Facebook, YouTube i Instagram) preko kojih se postavljaju svi članci, emisije ali i zanimljivosti sa snimanja, uspostavlja se ličniji odnos sa pratiocima. Potvrda dobrog rada stiže u vidu komentara i poruka na ovim mrežama.

Najčitanije rubrike u 2021. godini bile su Društvo, Ekonomija, Kultura i Turizam.



Portal RTV Budva bilježi rast i na društvenim mrežama, tako smo na Fejsbuku dostigli skoro 30.000 pratilaca, tačnije 27.380, dok na Instagramu ta brojka prelazi 6.470.

Ostaćemo doslijedni originalnosti i izboru zanimljivih tema koje volite da čitate na portalu rtvbudva.me

Voljeli ste da čitate na našem portalu: Najčitanije u 2021.

Dobijamo svakoga dana različite vrste pitanja, primjere i iskustva građana i trudimo se da na što više poruka pružimo i neku povratnu informaciju. Radimo pojačanim kapacitetima i često iznad maksimuma svojih mogućnosti, kako bismo opravdali vaše povjerenje.

Ne zamjerite zato ukoliko se nekada potkrade neka slovna greška, ne stignemo da odgovorimo na svaku poruku ili se ne posvetimo svakoj priči koju nam šaljete. Takođe, zahvaljujemo se svima na sugestijama, komentarima i divnim fotografijama iz našeg grada, koje nam svakodnevno šaljete.

Dragi čitaoci, hvala vam još jednom na ukazanom povjerenju!

Redakcija portala RTV Budva

D.Benić