26-03-2024

NVO Serdar: Maja Vukićević će sjutra pokazati kako se brani dostojanstvo Crne Gore

Da Kurtijevi lobisti, mufljuzi, domaći izdajnici, NATO lokatori u Crnoj Gori, nisu toliko časni ni hrabri, to smo odavno znali, ali kada zloba postane politički diskurs onda to više nije samo karakterni nedostatak, već poziv na uzbunu za svakog pristojnog građanina Crne Gore koji želi normalno društvo, stabilnost i miroljubivu političku klimu.


Foto: NVO Serdar

Saopštenje prenosimo integralno:

Nema nikakvog junaštva niti časti u praznim pretnjama i spinovanjima upućenim Maji Vukićević uoči glasanja za prijem lažne države Kosovo u Savjet Evrope.

Mufljuzi će se sigurno "vaditi" da su njihove riječi samo metafora, ali, čak i da je tako, niko iole odgovoran i zdrave pameti ne bi se usudio da takvu vrstu jezika koristi u javnoj komunikaciji, i to u trenutku kada Maja Vukićević poput nekada Vasilije Vukotić brani dostojanstvo Crne Gore .

Maja Vukićević će sjutrašnjim glasanjem iznijeti stavove većinske Crne Gore i kazati da je prijem Kosova i Metohije u Savjet Evrope za Srbe u Crnoj Gori neprihvatljiv iz razloga što Kosovo i Metohija nije država već je status Kosova i Metohije jasno regulisan Rezolucijom UN 1244.


"Nema sumnje da mnogi NATO lokatori u Crnoj Gori ne mogu da prihvate tu činjenicu i nema sumnje da su funkcija i fotelja jedino za šta se bore i za šta ne biraju sredstva a Maja Vukićević će sjutrašnjim glasanjem biti upisana zlatnim slovima u istoriju Crne Gore", zaključuje se u saopštenju NVO "Serdar"