22-02-2020

Odbojkašice Mediterana danas gostuju Luki Bar

Odbojkašice "Mediteran Bemax''-a u 13. kolu Prve lige odmjeriće snagu sa aktuelnim šampionom "Lukom Bar". Utakmica u dvorani "Topolica" zakazana je za danas od 17 časova.

Odbojkašice Mediterana danas gostuju Luki Bar | Radio Televizija Budva

"Očekuje nas gostovanje ekipi koja je neporažena u dosadasnjem dijelu šampionata, samim tim ekipa "Luke Bar" je apsolutni favorit. Iskoristićemo utakmicu da se još bolje spremimo za mečeve koji su presudni za nas i u kojima ćemo tražiti šansu da upišemo pobjedu. Šansu će dobiti i djevojke koje su imale malu minutažu u dosadašnjem toku prvenstva" , istakao je uoči meča sa Barankama tener OK Mediteran Bemax Marko Bagarić.

Predstojeći okršaj protiv velikog favorita prokomentarisala je i srednji bloker "Mediterana" Ksenija Ljubanović:

"Daćemo sve od sebe i potrudićemo se da ostavimo srce na terenu, da odigramo najbolje što možemo, pa možda i da napravimo iznenađenje. Atmosfera je svakako mnogo bolja nakon pobjede u prošlom kolu protiv "Budućnosti", tako da se nadam izuzetno kvalitetnoj utakmici i sigurna sam da se nećemo unaprijed predati", kazala je za naš portal Ljubanovićeva.

Aktuelno 13. kolo startovalo je sinoć okršajem "Albatrosa" i "Gimnazijalca" u SC "Igalo" Herceg Novom. Domaćin je bio bolji sa 3:2 u setovima. Ostali mečevi na programu su danas. Duel "Mediterana" i "Luke Bar" zakazan je za 17 časova u dvorani "Topolica" u Baru.

M.S.