08-07-2020

Održan skup Asocijacije mladih SNP Budva: Bićemo u stanju da preuzmemo stvar u svoje ruke

Sinoć je u Budvi održan skup Asocijacije mladih SNP Budva uz prisustvo najvišeg rukovodstva partije. U opštinskom odboru sa mladim Budvanima družili su se predsjednik partije Vladimir Joković, potpredsjednici Dragoslav Šćekić, Dragan Ivanović i Danijela Đurović i sekretar IO GO SNP CG Dragan Vukić.



Skup je pozdravio Krsto Rađenović, predsjednik OO SNP Budva, a u ime mladih SNP Budva obratio se glumac Vuk Jovanović.

"Mladi Budve hoće da uzmu stvar u svoje ruke i da nikad više ne dozvole otimanje izborne volje građana. Ovoliki broj mladih večeras govori da imamo veliki potencijal u Budvi i da ćemo biti u stanju da preuzmemo stvar u svoje ruke i da nikad više ne dozvolimo da se u metropoli turizma dešavaju scene koje smo vidjeli prije nekoliko sedmica", rekao je Jovanović.

Predsjednik SNP CG Vladimir Joković je poručio da je SNP na pravom putu i da ga raduje ovoliki broj mladih ljudi u Budvi, od kojih su se mnogi ovih dana učlanili u partiju, prepoznajući, kako je podvukao, doprinos koji je SNP dala u smirivanju tenzija u Budvi i u pokušaju da se zaštite osnovne demokratske tekovine.

"To svjedoči da ovaj grad ima potrebnu energiju i da će na jesen doći do toliko potrebnih promjena, koje želi ogromna većina stanovnika Crne Gore", rekao je on.



Još jednom je potencirao da treba uraditi sve u pravcu postizanja jedinstva opozicije, a sa ciljem da se konačno ova neodgovorna i bahata vlast pošalje u istoriju.

"SNP CG je stamena i čvrsta u odluci da mijenja sistem vrijednosti u Crnoj Gori. Principi Njegoševe Crne Gore su za nas svetinja i nećemo dozvoliti da neko grubom silom i falsifikatima mijenja duh naroda", zaključio je Joković.