22-05-2024

Pejović: Formiranjem Sekretarijata za sport olakšaćemo funkcionisanje svim sportskim subjektima u Budvi

Budva je jedna od rijetkih opština u Crnoj Gori koja može da se pohvali sa sportskom tradicijom dužom od jednog vijeka. Geografska pozicija i mediteranska klima naš grad čine idealnim za bavljenje sportom i rekreacijom tokom čitave godine, saopštio je kandidat za odbornika sa liste "URA - dr Dritan Abazović - DRUGAČIJE!" Vanja Pejović.


Foto: Lista "URA - dr Dritan Abazović - DRUGAČIJE!"

Kako je istakao, budvanska URA se zalaže za valorizovanje bogatih prirodnih resursa u svrhu sporta kroz izgradnju novih sportskih terena, igrališta, teretana na otvorenom, hajking staza, rekonstrukciju postojećih objekata koji su u lošem stanju sa akcentom na gradski bazen na Pizani i Mediteranski sportski centar.

"Formiranjem Sekretarijata za sport olakšaćemo funkcionisanje svim sportskim subjektima u Budvi i stvoriti ambijent u kojem se klubovi efikasnije razvijaju i lakše postižu rezultate. Ulaganjem u sportsku infrastrukturu daćemo zamah i glavnoj privrednoj grani - turizmu, stvaranjem uslova za popunjavanje kapaciteta u predsezoni i postsezoni. Pokažimo 26. maja glasanjem za broj 7 da Budva zaslužuje DRUGAČIJE″, zaključio je Pejović.