04-01-2022

Praznici su dani za darivanje, pomozimo napuštenim životinjama

Počevši od 1. decembra, nevladina organizacija „Prijatelji životinja Podgorica“ pokrenuli su humanitarnu akciju „ Pomozimo da prežive zimu“, sa ciljem prikupljanja sredstava za liječenje i hranjenje napuštenih životinja.


Foto: NVO Prijatelji Životinja Podgorica

"Na samom početku nevladina organizacija želi da svim našim prijateljima i svim ljudima dobrog srca poželi srećnu novu 2022. godinu. Koristimo ovu priliku da zamolimo sve humane ljude da u narednim danima podrže našu humanitarnu akciju „Pomozite da prežive zimu“. Veliku zahvalnost dugujemo svima onima koji su u prethodnih mjesec dana podržali pomenutu akciju, kao i medijima koji su istu propratili na najbolji mogući način", naveli su u saopštenju.

"Donacije koje smo u prethodnom periodu dobili, neće biti dovoljne za naredne dane, pa zato molimo sve koji su u mogućnosti da pomognu, bilo uplatom na naš račun: 535-16574-21 (Prva banka Crne Gore) ili nas kontaktiraju putem telefona: 068/182-482", dodaju.

"Na samom kraju želimo da naglasimo da je na našim ulicama ogroman broj gladnih i bolesnih životinja, a sve to im otežavaju i niske temperature. Na žalost, njihovi životi su kratki, puni stresa, patnje i bola, pa hajde da im makar na kratko učinimo život srećnim. Unaprijed hvala", zaključili su.