20-06-2021

Treći međunarodni festival Alternative AlterMedi FEST počinje sjutra

Treći po redu međunarodni festival Alternative AlterMedi FEST-Fešta od zdravlja u organizaciji Instituta za Tradicionalnu energetsku, Duhovnu i Kvantnu medicinu " Bijeli Lotos" NVO u saradnji sa TQ Plazom, Cadmus Sineplexom i Opštinom Budva održaće se 21.22. i 23 juna 2 u prizemlju TQ PLaze i Cadmus Cineplexu.



Koncept festivala je sljedeći:

21.22. i 23 juna, ponedeljak, utorak i sreda – održaće se Bazar organske hrane, kozmetike, ljekovitog bilja, pčeljinjih proizvoda. (10h - 20h) u prizemlju centra TQ Plaza.

21. juna ,ponedeljak - je predviđen dan za predavanja i interaktivne radionice na temu Alternativnih i Tradicionalnih metoda i tehnika za poboljšanje i prevenciju zdravlja. Program će biti održan u sali 4 Cadmus Cineplexa od 11h do 17h. Od 13h do 14h nastup naše gošće iz Rusije ,Tatiane Val koja će sa svojim saradnicima pokloniti besplatan tretman zvukoterapije sa tibetanskim zvučnim činijama posetiocima festivala.

22. jun, utorak - je predviđen za humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za kupovinu kvantnog kreveta deci i roditeljima iz udruženja Puževa kućica. U pitanju je najnoviji vid Kvantne nano tehnologije koja se koristi u terapeutske svrhe. Akciju će uveličati naši drugari iz vrtića Vini Pu sa svojim humanitarnim štandom sa limunadom i Šanta Panta sa svojim Teatrom. Program je predviđen od 12h do 14h , predstava je od 13h do 14h.

23. jun sreda - Fešta od zdravlja nastavlja u dobrom ritmu, završni dan, predavanje na temu "Kvantna tehnologija u službi zdravlja", kako se zaštititi od elektromagnetnog nejonizujućeg zračenja,sala 4 Cadmus Cuneplexa, od 13h do 15h, i za kraj festivala predstava za najmlađe "Zanati" i Šanta Panta sala 3 od 18h do 19h.