15-09-2021

Turistkinja iz Francuske utopila se u Bečićima

Francuska državljanka D.S.(80) utopila se danas u moru na plaži Azuro u Bečićima, potvrđeno je našem portalu u CB Budva.

Turistkinja iz Francuske utopila se u Bečićima | Radio Televizija Budva

Foto: Arhiva

"Danas je u 10.45 časova obaviještena dežurna služba CB Budva da je u Bečićma došlo do utopljenja lica, na plaži Azuro. Izlaskom policijskih službenika na lice mjesta, utvrđeno je da se radi o ženskom licu D.S. rođena 1941. godine iz Francuske, koja je bila smještena u hotelu Meditaran u Budvi", kazali su iz policije.

U vezi navedenog događaja obavješteno je Više državno tužilaštvo iz Podgorice, koje je naložilo da službenici CB Budva prikupe obavještenja od svjedoka .

"Na lice mjesta su izašli i medicinsko osoblje HMP Budva, koji su konstatovali smrt lica, kao i da na tijelu nema tragova nasilja. Prikupljenim obavještenjima na licu mjesta, utrđeno je da je preminula na plaži bila u društvu supruga te da je u jednom trenutku ušla u vodu, da bi nakon 10 minuta bila pronađena kako pluta u moru iznad bova. Od strane spasioca je izvučena na obalu bez znakova života”, kazali su iz budvanske policije.