12-05-2021

UP: Dvije osobe uhapšene na Cetinju zbog zloupotrebe narkotika

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su preduzimajući aktivnosti u cilju suzbijanja ulične prodaje narkotika uhapsili dvije osobe kod kojih su pronađene opojne droge. Kako je saopšteno iz Uprave policije (UP), slobode su lišeni M.N. (31) iz Budve i L.S. (22) iz Cetinja zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.


Ilustracija, Foto: Pixabay


"Pripadnici cetinjske policije su na raskrsnici magistralnih putnih pravaca Cetinje – Podgorica – Budva kontrolisali vozilo u kojem su se nalazila ova dva lica, a kojim je upravljao M.N. Pregledom vozila pronađena su oko 102 grama marihuane, kod M.N. su pronađena dva pvc pakovanja sa sadržajem marihuane težine oko 5 grama a kod L.S. je pronađena sintetička droga „LSD“ i jedno pakovanje marihuane", naveli su iz UP.

O događajaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilšatvu u Podgorici koji je naložio da se osumnjičeni liše slobode i privedu mu se uz krivičnu prijavu na dalje postupanje.

Policija je, stoji u saopštenju, od M.N. privremeno oduzela vozilo radi vršenja kriminalističkih provjera.


M.S.