24-04-2024

Zajedno je ljepše, vi i Radio Budva

Uživajte i danas uz program Radio Budve na 98.7 i 106 MHz.

Zajedno je ljepše, vi i Radio Budva | Radio Televizija Budva

Današnje druženje u okviru prijepodnevnog programa i rubrike Našim gradom, od 10 do 12 sati, započećemo pričom o aktuelnostima u MZ Sveti Stefan sa predsjednikom Savjeta Vladom Mitrovićem, zatim ćemo sa Igorom Zenovićem razgovarati o istorijati Škole za osnovno muzičko obrazovanje i svečanosti u povodu Dana škole, da bi na kraju sa Radkom Garčevićem iz NVO Serdar najavili promociju romana Srpsko srce Johanovo, Veselina Dželetovića.

Tačno u podne u Radio ordinaciji ove srijede gošća će biti dr Svjetlana Mandić, rukovoditeljka Mikrobiološke laboratorije Doma zdravlja Budva.

Za ljubitelje sporta u Sport flešu od 13.10 h trener OK Budva Miljan Bošković najaviće današnju, četvrtu utakmicu finala play ofa EPCG Superlige sa ekipim Budućnost Voley.

Popodnevni đir od 14.05h počećemo pričom sa Ksenijom Šoljagom iz MZ Petrovac, nastavićemo najavom nove psihološke tribine na temu (Anti)stigmatizacija oboljelih od demencije i članova porodice koju NVO Sačuvajmo život organizuje u petak od 18 sati u sali Opštine Budva, a koju će najaviti Luka Vučković, da bi Đir završili zanimljivom pričom o filigranstvu sa Matejom Markovićem.

Zajedno je ljepše, vi i Radio Budva.