03-01-2016

Završen novogodišnji program na trgu ispred Starog grada

Novogodišnji program u Budvi opravdao je očekivanja i organizatora i javnosti! Budva se još jednom pokazala kao centar dobre zabave tokom novogodišnjih praznika, u čitavom regionu!

Završen novogodišnji program na trgu ispred Starog grada | Radio Televizija Budva

Trećeg dana programa, i pored najavljenog lošeg vremena, okupio se veliki broj posjetilaca kako bi uživao u koncertima Vanje Radovanovića i potpuno jedinstvenog hora Viva Vox. Kiša nije uspjela da pokvari atmosferu na trgu, a posjetioci su pod kišobranima ili u udobnim kafićima i restoranima u zoni Starog grada, uživali u vrhunskoj muzici do samog kraja.

Raznovrstan i bogat program na trgu ispred Starog grada i ništa manje kvalitetni programi u budvanskim hotelima bili su dobar povod za dolazak u Budvu u zimskim mjesecima pa je tokom praznika na budvanskoj rivijeri u hotelima boravilo preko 5.000 turista, 40% više nego lani, a u privatnom smještaju, prema procjenama, preko 25.000 turista! U danima uoči Nove godine i nakon Nove godine, kroz Budvu je prošlo preko 50.000 turista.

Novogodišnji program u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva nastavlja se sve do 8. januara u budvanskom bioskopu Cadmus Cineplex gdje je u toku novogodišnji dječiji festival "Kadmova djeca"