03-10-2023

Zlatni sertifikat za tri uzastopne godine bonitetne izvrsnosti uručen lokalnom javnom emiteru „Radio Televiziji Budva”

Zlatni sertifikat za tri uzastopne godine bonitetne izvrsnosti uručen je lokalnom javnom emiteru „Radio Televiziji Budva”, saopšteno je iz Agencije za konsalting „Solvent Rating”. Kako su kazali, zlatni sertifikat poslovne izvrsnosti predstavlja najviši stepen uspješnosti kompanije koja ima najveći rejting u poslovanju.


Foto: Solvent Rating

"Ovo priznanje izvrsnosti definiše dugogodišnji kvalitet poslovanja i sistematskog rada koje nosioce istog svrstava u sam vrh domaće privrede. Svrha zlatnog priznanja je da doprinese prepoznavanju kompanije kao najstabilnijeg, najpouzdanijeg i visoko preporučenog partnera, kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu", naveli su u saopštenju.

„Radio Televiziji Budva” je društvo sa ograničenom odgovornošću, lokalni javni emiter osnovano za proizvodnju, prenos i emitovanje radijskog i televizijskog programa sa informativnim, kulturnim, umjetničkim, obrazovnim, naučnim, dječijim, zabavnim, sportskim i drugim sadržajima od interesa za građane.

RTB ima dvije poslovne i organizacione jedinice: ,,Radio Budva" i ,,Televizija Budva".

Internet portal „Radio Televizija Budva“ www.rtvbudva.me je tokom 2022. godine, sa skoro 3 miliona pregledanih stranica odigrao važnu ulogu u informisanju gradjana Budve i Crne Gore. Potvrdu čitanosti sajt ima u zabilježenim posjetama korisnika internet usluga tokom 2022.godine. Preko društvenih mreža ostvarena je fantastična konekcija sa čitaocima, kako u zemlji tako i u regionu ali i širom svijeta.


Foto: Solvent Rating

U protekloj godini portal je imao skoro dva miliona posjeta,tačnije 1.846.154 od strane 696.355 različitih korisnika, ukupno je pregledano tri miliona članaka na sajtu.

"Lokalni javni emiter „Radio Televiziji Budva” je ime koje znači i zrači. To je sinonim za poslovnost, kvalitet, povjerenje i siguran oslonac klijentima u pružanju usluga. Gazeći sigurnim stazama, nizali su uspješne poslovne godine, u svim uslovima pronalazili su mogućnosti za rad, radili na marketinškom nastupu, analizirali tržište, planirali razvojne puteve i širili mrežu poslovnih partnera. Korak po korak, sve do danas kada su priznati i poznati kao vodeća medijska kuća. Uspješnim usaglašavanjem zahtjeva klijenata, programskih mogućnosti Radija i Televizije Budva i interesovanja gledalaca postižu se najbolji efekti, što rezultuje velikim poslovnim uspjehom klijenata.", naveli su iz Agencije „Solvent Rating“.

"Ono što se trudimo da postignemo su kreativan radio i dinamična televizija u kojima možete uživati, koji informišu i obogaćuju duh", kazali su iz RTV Budva.