29-06-2015

Ostalo još malo mjesta za Boot Camp izazov

Za prvi sportsko-zabavnom događaj „Boot Camp Challenge Montenegro“, koji će se 12. jula održati na Ivanovim koritima, do sada se prijavilo oko 150 ljudi. Organizatori, Agencija Advantage iz Bara, saopštili su da je ostalo još malo slobodnih mjesta, i pozvali sve zainteresovane da se prijave do 5. jula, kada će biti objavljene startne liste.

Ostalo još malo mjesta za Boot Camp izazov | Radio Televizija Budva

„Posljednjih dana povećan je broj prijava, veliko je interesovanje individualaca i grupa, a posebno kompanija koje koriste događaj kao vrstu „team building-a“. Do sada su se prijavili domaći i inostrani učesnici, a na Boot Camp-u biće prisutne sve generacije, muškarci i žene, tako da očekujemo jedan izuzetno zabavan događaj“, navodi se u saopštenju.

Staza i prepreke će biti poznati učesnicima poslije 5. jula, kada će i biti objaviti startne liste.

Boot Camp Challenge je test izdržljivosti dužine 5 kilometara, u kojem učesnici prelaze različite prepreke, napravljene po uzoru na obuku pripadnika savremenih vojnih snaga iz cijelog svijeta.

„Boot Camp nije konkurencija, to je više od toga - jedinstven sportski događaj u kojem nema bitke sa vremenom, već sa samim sobom. U pitanju je test izdržljivosti, snage i vještine uz pomoć svog najboljeg prijatelja, rođaka, saradnika ili potpunog stranca. Osjećaj prijateljstva, saradnje i nesebične pomoći, prilikom prelaska prepreke je nezaboravan. Na stazi vaši stavovi, starost ili opreme koju nosite, ne znače ništa. Važna je dobra energija koja je „zarazna“. Naš zajednički cilj je prevazilaženje prepreka bez dosadnog protivnika za vratom, koji juri u borbi za što boljim plasmanom“, kazali su organizatori.
Prepreke će, kako je najavljeno, testirati izdržljivost učesnika, agilnost, fizičku i mentalnu snagu i sposobnost za timski rad.

Na BootCamp-u možete učestvovati kao tim ili pojedinac, što ne znači da vam ostali konkurenti na stazi neće pomoći. Jedini uslov je da imate bar 16 godina.

„Zainteresovani se mogu prijaviti na sajtu takmičenja www.bootcamp.co.me. Prijava iznosi 20 eura, za koje dobijate nezaboravno iskustvo, poklon paket i zajednički ručak po završetku takmičenja. Sva pitanja možete slati na našu Fejsbuk stranicu - Boot Camp Montenegro, ili na e-mail prijava@bootcamp.co.me. Prihvatite izazov Boot Camp-a! Iskustvo koje će vam promijeniti život - budite specijalac na dan“, poručili su organizatori.