19-11-2018

Besplatno- informativno Reiki predavanje u srijedu

Besplatno- informativno Reiki predavanje, o osnovama ove drevne metode za oslobađanje stresa, punjenje pozitivnom energijom i pozitivnom uticaju na okruženje, održaće se u srijedu 21. novembra, sa početkom u 19:00h, u Hotelu Blue Star.

Besplatno- informativno Reiki predavanje u srijedu | Radio Televizija Budva

Sertifikovani Master učitelj Reikija Dejan Petrović objasniće metode isceljivanja tehnikama tradicionalne medicine, koja je priznata je od svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i mnogih zdravstvenih institucija u svijetu. Reikijem se naziva Univerzalna životna energija koja teče oko nas i u nama i predstavlja tehniku kanalisanja te energije u svrhu isceljenja i harmonizacije čitavog našeg bića i života.

Reiki Učitelj Dejan Petrović objašnjava:

"Kao što imamo fizičko telo, arterije i organe, tako imamo i energetsko telo i energetske kanale. Sve što je potrebno je da osvestimo i iskoristimo taj potencijal. Reiki metoda nam omogućava da kanališemo pozitivnu energiju, da bi doveli svoj život u balans".

U nizu dobrobiti reiki metode izdvaja se oslobađanje od stresa, pozitivan stav i energija, jačanje imuniteta, eliminisanje toksina i drugih štetnih materija iz organizma, uspostavljanje ravnoteže tijela i duha, podizanje nivoa svijesti, podsticanje samoostvarivanja, razvoj postojećih i novih talenata i postizanje ciljeva.

Broj mjesta je ograničen, te svi zainteresovni mogu potvrditi svoje prisustvo na: infomne@nlpenergyhouse.com.

Zainteresovani novinari mogu zakazati razgovor sa Učiteljem Reikija preko Dragane Knežević na 067367390 ili putem e-mail adrese infomne@nlpenergyhouse.com.

Svi posjetioci će imati prilike da se informišu i o sertifikovanim obukama Reiki metode, gdje se može dosegnuti nivo Reiki praktičara već u subotu 24. novembra.