24-05-2024

Budva naš grad: Mandić kao DPS

Reagovanje izborne liste “Budva naš grad- Nikola Jovanović” prenosimo integralno.


Foto: Arhiva

Da se ništa nije promijenilo u Crnoj Gori, i da su nekadašnje opozicione stranke samo preuzele model upravljanja i zloupotrebe resursa kao DPS nekada, svjedoči i sramna "radna obaveza" za sve radnike JP Morsko dobro od Herceg Novog do Ulcinja koji su u vrijeme državnog praznika morali da dođu u Budvu da pozdrave još jedno otimanje budvanske luke od njenih građana, a svi znamo da će par dana nakon izbora opet biti predata u ruke interesnih grupacija koje su ovoga puta, za potrebe mazanja očiju javnosti odjenuti u srpske zastave i navodno srpske interese.

Zanimljivo je da su u trenutku grljenja i ljubljenja Spajića i Mikijelja, člana Nove srpske demokratije i kandidata za predsjednika Opštine Budva, malo dalje u Podgorici trajali protesti srpskog naroda ogorčenog zbog najave da će ista ta Vlada Milojka Spajića podržati najavljenu Rezoluciju u Ujedinjenim Nacijama kojom je Srbima, pa i nama Srbima u Crnoj Gori, trajno utisnut žig genocidnog naroda.

Ali to je bila i zvanična potvrda onoga što odavno tvrdimo, da je Mandiću fotelja bliža od naroda kojeg navodno zastupa, a kojeg se tako rado sjeti kada mu zafali glasova. Da je htio, Mandić je mogao da obori Vladu i na taj način makar ospori legitimitet glasanja u UN, ali nije. I neka ostane vječito zapisano da je on taj koji je udario pečat genocida na srpskim čelima.
Budvani i Budvanke, nemojte dozvoliti da vas još jedan DPS ponovo prevari a znate i sami koliko je trebalo vremena da smijenimo jedan sistem koji nije bio dobar
Naš izbor je "Budva naš grad - Nikola Jovanović"

Saopštenje potpisuju bivši članovi OO Srpske narodne stranke"dr Božidar Bojović":

1. Rajko Krapović
2. Dragan Grbić
3. Boško Racanović
4. Milivoje M. Pribilović
5. Nebojša Božović
6. Niko Gracun
7. Nenad Dobrljanin