12-02-2019

Budva predstavila turističku ponudu rivijere na manifestaciji "Dani Crne Gore u Zagrebu"

Turistička organizacija Budve je predstavila turističku ponudu rivijere na manifestaciji "Dani Crne Gore u Zagrebu“, posredstvom Ministarstva održivog razvoja i turizma i Nacionalne turističke organizacije.

Budva predstavila turističku ponudu rivijere na manifestaciji

“Uz pomoć Organizacije žena Budve dijelili smo tradicionalne slatke delicije i predstavili bogat program manifestacija, koje će se održati tokom predstojećih uskršnjih i prvomajskih praznika”, saopštili su iz TO Budve.

Prilikom predstvaljanja popularnog i međunarodno prepoznatog Sea Dance festivala nastupao je DJ Lucky D.

Osim Turističke organizacije Budve, svoju ponudu su predstavile lokalne turističke organizacije Kotora, Tivta, Bara, Ulcinja, Cetinja i Podgorice. Na Trgu Bana Jeličića nastupile su klape, folklorni ansambli, proizvođači suvenira, izvođači izvorne muzike...

“Kroz pjesmu, plesove i narodnu nošnju posjetiocima je predstavljena crnogorska istorija i tradicija. Program se nastavio u Evropskom domu, a svi zainteresovani posjetioci su dobili informacije o crnogorskoj turističkoj ponudi, promotivnom materijalu i mogli su da uživaju u degustaciji kvalitetnih crnogorskih vina”, navodi se u saopštenju TOB.

U dvorani „Bruxelles“ u Evropskom domu upriličen je i svečani prijem za predstavnike medija, privrednog i javnog života Hrvatske.

Zvanice su pozdravili ambasador Crne Gore u Hrvatskoj Boro Vučinić, generalni direktor Direktorata za razvoj turističke destinacije i turističku infrastrukturu u Ministarstvu održivog razvoja i turizma Ćazim Hodžić i menadžer u Nacionalnoj turističkoj organizaciji Crne Gore Ljiljana Čukić, a tokom prijema su posluženi specijaliteti crnogorske nacionalne kuhinje.