13-10-2021

Budvanin Ivan Dejanović na Svjetskom prvenstvu u ribolovu

Reprezentaciju Crne Gore na 56. Svjetskom prvenstvu u sportskom ribolovu koje se održava u Herceg Novom predstavlja pet takmičara, među kojima je i Ivan Dejanović iz KSR “Delfin” iz Budve.

Budvanin Ivan Dejanović na Svjetskom prvenstvu u ribolovu | Radio Televizija Budva

Foto: printscreen

Danas je drugi takmičarski dan 56. Svjetskog prvenstva u sportskom ribolovu iz broda za seniore koje se održava u Herceg Novom, a na kojem učestvuje 12 reprezentacija: Belgija, Hrvatska, Francuska, Irska, Italija, Luksemburg, Holandija, Portugal, San Marino, Slovenija, Španija i Crna Gora.

Tokom tri takmičarska dana učesnici prvenstva loviće iz usidrenog broda u tri reona Bokokotorskog zaliva, a svečano proglašenje pobjednika i dodjela nagrada predviđena je u subotu, 16. oktobra. Propozicijama takmičenja je prezizno određena veličina ulova koji ne smije biti ispod 15 cm.

Reprezentaciju Crne Gore na ovom prvenstvu predstavlja pet takmičara: Ivan Dejanović iz KSR Delfin iz Budve, Radovan Popović iz KSR “Sipa” iz Tivta, Dejan Sjerković i Zdravko Damjanović iz KSR “Ribar” iz Baošića i Marko Radosavljević iz KSR ”Igalo”.

J.M.