15-03-2021

Carević čestitao izbornu pobjedu Nikšiću

"Svim Nikšićankama i Nikšićanima, ovom prilikom želim da čestitam izbornu pobjedu i što su stavili pečat na istorijsku pobjedu 30. avgusta prošle godine. Narodna volja još jednom je potvrdila da je prevaziđena politika DPS postala ružna prošlost", poručio je u svom saopštenju predsjednik Opštine Budva, Marko Carević.


Saopštenje prenosimo integralno

Čini mi posebno zadovoljstvo da pozdravim uspjeh našeg mladog Marka Kovačevića iz Nove Srpske Demokratije i koalicije Za budućnost Nikšića jer su uspjeli i pored pritisaka, kupivine glasova, lažnih optužbi i malverzacija da pokažu da su dostojni da svojom mladošću i hrabrošću vode svoj grad u bolju
budućnost.

Ovim smo nastavili pobjednički marš koji smo započeli u Budvi kada smo istorijskim rezultatom pobijedili DPS i jasno stavili do znanja da ne pristajemo na prekrajanja izborne volje građana.
Baklja slobode koju smo zapalili u Budvi apsolutnom pobjedom naše liste nad DPS-om, raširila se po čitavoj Crnoj Gori i zadovoljstvo je što nastavljamo pobjedničkim nizom.

Nadamo se da smo time poslali i jasnu poruku svim političkim akterima, naročito DPS-u, da politička korupcija koja je započela u Nikšiću a završila se u Budvi, više nigdje neće proći.  Građani Nikšića su prepoznali politiku DPS kao prevaziđenu politiku prošlosti i da je vrijeme da retrogradne struje ostave tamo gdje i pripadaju, a da zajedno kroz slogu i sabornost krenemo u budućnost. Još jednom svim građanima čestitam pobjedu i izražavam nadu da ćete zajedno sa novim rukovodstvom grada vrlo brzo započeti ekonomski i sveopšti preporod Nikšića.

Predsjednik Opštine Budva
Marko Carević