26-01-2022

Četiri pojačanja za Fudbalski klub „Budva“

Miloš Radunović, Nemanja Vlahović, Stefan Moračanin i Jovan Kaluđerović pojačali su Fudbalski klub "Budva" u zimskom prelaznom roku.


Foto: FK Budva


"Uprava kluba je angažovala četiri pojačanja pred nastavak drugog dijela sezone, a to možda nije sve. Time smo pokazali jasne ambicije kluba plasman u Drugu ligu", kazali su iz ovog sportskog kolektiva.

Za jaču odbranu doveden je iskusni Miloš Radunović, igrao je za Lovćen, Igalo, Bokelj, a iz FK Budva su istakli da će sigurno predstavljati ozbiljno pojačanje pred nastavak sezone.

Dodatni kvalitet na sredini terena daće Nemanja Vlahović, još jedan iskusan igrač koji je nastupao za Dečić, Mornar, Igalo i jos par klubova.

Pojačanja u napadu je i Stefan Moračanin, koji je prošao školu Crvene Zvezde, a nastupao je i za Iskru i Arsenal.

Novajlija je Jovan Kaluđerović, igrač koji je branio boje Cetinja, Lovćena i Bokelja.

"Želimo da obavijestimo javnost da je čitav tim iz prvog djela sezone ostao na okupu. FK Budva nije završila sa pojačanjima u ovom prelaznom roku, tako da očekujemo da ćemo probati da dovedemo još jednog ili dva igrača koja bi dodatno pojačali ekipu i već sada napravili kostur tima za sljedeću godinu i za ostvarivanje ciljeva", poručili su iz FK Budva.



M.S.