05-12-2022

Danas u Petrovcu Javna rasprava o investicijama i uređenju prostora za 2023. godinu

Sekretarijat za investicije Opštine Budva je shodno Odluci o učešću lokalnog stanovništva o vršenju javnih poslova uputio javni poziv građanima opštine Budva, mjesnim zajednicama, nevladinim organizacijama, organima lokalne uprave i javnim preduzećima i ustanovama čiji je osnivač Opština, državnim organima i službama, pravnim licima i preduzetnicima i ostalim zainteresovanim subjektima da uzmu učešće u Javnoj raspravi u vezi sa Nacrtom Programa uređenja prostora opštine Budva za 2023. godinu i Nacrtom programa investicionih aktivnosti Opštine Budva za 2023. godinu.

Danas u Petrovcu Javna rasprava o investicijama i uređenju prostora za 2023. godinu | Radio Televizija Budva

Foto: arhiva, Dušan Radević

Sve eventualne primjedbe, predloge i sugestije zainteresovani subjekti mogu dostaviti Sekretarijatu za investicije, u pisanoj formi na šalteru Građanskog biroa ili putem e-mail adrese: investicije@budva.me, najkasnije do 13.12.2022. godine.

Sva dodatna obavještenja u vezi Nacrta Zaključka o usvajanju Programa mogu se dobiti u prostorijama Sekreterijata za investicije, svakog radnog dana od 10 do 12h ili putem telefona 033/455-735.

Program održavanja Javne rasprave:






Tekst Javnog poziva u cjelosti možete pogledati OVDJE.