10-09-2022

Demokrate Budva: Na sjednici Opštinskog odbora usvojen predlog Izbornog programa za lokalne izbore u oktobru

Juče je u amfiteatru zgrade Akademije znanja održana druga sjednica trećeg saziva Opštinskog odbora Demokrata u Budvi, saopšteno je iz ove partije. Kako su kazali, razmatrana je aktuelna politička situacija u gradu i Crnoj Gori, a usvojen je i predlog Izbornog programa za predstojeće lokalne izbore u oktobru.


Foto: Demokrate Budva

"Programom su prepoznati ključni problemi u normalnom funkcionisanju grada, kao i mogućnosti unaprijeđenja uslova života u Budvi, naročito u oblastima zaštite životne sredine, komunalnog reda i buke, novih kulturnih i sportskih sadržaja i daljeg unaprijeđenja turizma kroz otvaranjenovih razvojnih šansi za pojedine djelove grada koji su do sada bili zapostavljeni. Predstavljeno je 10 kapitalnih projekata koje planiramo da realizujemo u narednom četvorogodišnjem periodu", naveli su iz budvanskih Demokrata.

Oni su kazali da je Program u ovoj formi nastao je kroz višemjesečne konsultacije sa predstavnicima mjesnih odbora, članstvom i sugrađanima, kojima se zahvaljuju na podršci i idejama kojesu pomogle u stvaranju ovog dokumenta.

"U periodu pred nama predstavićemo građanima Budve, ali i ostaloj zainteresovanoj javnosti svoju viziju razvoja Budve kao održive i savremene turističke destinacije, ali i boljeg i perspektivnijeg mjesta za život i rad naših sugrađana i njihovih porodica", zaključuje se u saopštenju.