23-02-2022

DF Budva pozvao građane na sjutrašnju blokadu saobraćaja

Demokratski front Budva uputio je poziv svim građanima da sjutra u 18:30h učestvuju u blokadi saobraćaja na kružnom toku kod hotela "Square".


Foto: DF Budva

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

Imajući u vidu da je na sceni prekrajanje izborne volje građana iz avgusta 2020. godine, da je na pomolu nezapamćena izdaja naše slobode i da se DPS-u daje vještačko disanje koji se vraća na mala vrata u izvršnu vlast, pozivamo sve one koji su svojim glasom doprinijeli da se ta politička grupacija razvlasti na izborima održanim prije dvije godine da nam se pridruže u velikoj akciji u kojoj će cijela Crna Gora sinhronizovano poslati poruku onima koji su previše sebi dali za pravo, da se ne igraju sa nama i sa našom izbornom voljom.

Mi smo u Budvi uvijek znali kako da odgovorimo na izdaju, pokazali smo da nas ne plaše ni pendreci, ni suzavci, ni gumeni meci. Probali su da nam ukradu izbornu volju i mi smo ih pobijedili.

Ali kako ovdje u Budvi, tako našu pobjedu iz avgusta moramo da čuvamo i na nivou države jer je najava formiranja manjinske Vlade od strane političara čija imena ne želimo da spominjemo još jedan u nizu šamara koji su nam brutalno sasuli u lice.

Trpjeli smo dosta, možda čak i previše. Vrijeme je da se podvuče ona crvena linija preko koje više nema popuštanja.

Demokratski Front Budva će učestvovati u najavljenoj blokadi saobraćajnica koja počinje sjutra 24.02 u 18.30 na kružnom toku (kod hotela "Square"). Očekujemo vas