27-04-2023

Za vikend izmjena režima saobraćaja u Budvi zbog 20. Međunarodnog karnevala

Turistička organizacija opštine Budva obavještava javnost o izmjeni režima saobraćaja za vrijeme održavanja 20. Međunarodnog karnevala u Budvi. Izmjena će, kako su kazali, biti na snazi u subotu i nedjelju, 29. i 30. aprila.


Foto: Arhiva

"U subotu, 29. aprila, potezu od hotela "Tre Canne" do glavne bine na trgu ispred Starog grada (Donji bulevar, Mediteranska ulica, šetalište) biće zatvoren za saobraćaj u oba smjera u periodu od 18 do 23 sata zbog održavanja Velike karnevalske povorke. U ovom periodu takođe neće biti moguć ulaz na parking niti izlaz sa parkinga "City". U nedjelju, 30. aprila, potez od glavnog gradskog vrtića do bine na trgu ispred Starog grada (šetalište) biće zatvoren za saobraćaj u oba smjera u periodu od 15 do 17 časova zbog održavanja Dječijeg karnevala", navodi se u obavještenju TO Budva.

Oni su kazali da u cilju uspješne realizacije navedenog programa mole građani da ne parkiraju svoja vozila u dijelu Mediteranske ulice - Donji bulevar i na šetalištu, na potezu od glavnog gradskog vrtića do bine na trgu ispred Starog grada.