21-12-2018

Donacija Sava osiguranja Udruženju "Puževa kućica"

Sava osiguranje postalo je partner Udruženja roditelja djece i mladih sa smetnjama u razvoju "Puževa kućica". Potpisivanjem Ugovora, zvanično je počelo partnerstvo između Sava osiguranja i ovog Udruženja.

Donacija Sava osiguranja Udruženju

Sava osiguranje je donacijom pomoglo rad Udruženja koje se bori i svakodnevno radi na tome da djeca, članovi Udruženja, budu dio inkluzivnog društva u kojem će ostvariti svoja prava na zdravstvenu i socijalnu zaštitu, pravo na obrazovanje, pravo na život u porodici, pravo na kretanje i druženje.

Prostorije NVO „Puževa kućica“ posjetili su predstavnici Sava osiguranja Miodrag Čučka, šef poslovnice Budva i regionalni menadžer prodaje, i Valentina Kasalica, PR Sava osiguranja.



Nataša Atanasova, izvršna direktorica Udruženja „Puževa kućica“ izrazila je zadovoljstvo zbog započete saradnje i u ime svih članova Udruženja se zahvalila predstavnicima Sava osiguranja na dobroj volji i razumijevanju potreba Udruženja, što su prepoznali značaj organizacije i onoga što članovi svakodnevno rade.

„Društveno korporativno poslovanje je dio strategije poslovanja Sava osiguranja. Naše Društvo tradicionalno podržava projekte u oblasti zdravstva i veliko nam zadovoljstvo što doprinosimo poboljšanju uslova rada Udruženja „Puževa kućica“. Ovo je samo jedna od mnogih društveno odgovornih aktivnosti koje Sava osiguranje sprovodi“, istakla je PR Sava osiguranja Valentina Kasalica.