11-06-2021

DPS Budva: Budva rekorder po broju vatrogasaca

Nova - stara vlast Opštine Budva kao simbol partijskog zapošljavanja afirmiše vatrogasnu službu u ovom gradu, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Budva. Ta služba, kako dodaju, danas broji nevjerovatnih 100 zaposlenih, odnosno uhljebljenih, i svi su aktivisti DF.

DPS Budva: Budva rekorder po broju vatrogasaca | Radio Televizija Budva

"Ovih dana završen je konkurs za zapošljavanje još 30 aktivista ovog političkog subjekta. Po broju vatrogasaca po glavi stanovnika, Budva i po ovom slučaju postaje evropski i svjetski rekorder. Uskoro će Budva imati više vatrogasaca nego Glavni grad Podgorica. DPS Budva je i ranije ukazivao da se u filijalama u naselju Pržno i u Petrovcu svakodnevno uhljebljuju novi partijski kadrovi", navode u saopštenju.

Nekadašnji plan da Služba zaštite i spašavanja u Opštini Budva uloži novac u osavremenjavanje postojeće i nabavku nove opreme, poput novih specijalizovanih kamiona od 250.000 eura, sada će, kako ističu, otići za godišnje zarade još 30 “uhljebljenih” partijskih aktivista.

"Tako će novac svih građana Budve, sliti se u džepove onih aktivista DF-a koji su sebe popularno nazivali “goloruki narod” na protestima oko šatora kao nagrada zaposlenja na izmišljena radna mjesta za učešće u prošlogodišnjoj izbornoj kampanji.
Tako će Budva, poslije brenda “Narodne kuhinje”, čiji bilbordi dočekuju turiste, biti poznata i po ovom kuriozitetu, najveći broj vatrogasaca po glavi stanovnika", zaključuje se u saopštenju OO DPS Budva.