26-04-2018

Festival investicija i nekretnina od 7. maja u Budvi

Deveti Festival investicija i nekretnina - FREI 2018 - održaće se u hotelu "Avala”, u Budvi, od 7. do 10. maja.

Festival investicija i nekretnina od 7. maja u Budvi | Radio Televizija Budva

Programski nosilac Festivala je Ministarstvo održivog razvoja i turizma Crne Gore.

Generalni pokrovitelj manifestacije je Portonovi by Azmont Investments, a kompanija Horwath HTL je, i ove godine, specijalni partner organizatora.

"Ovogodišnji Festival se održava pod patronatom potpredsjednika Vlade Crne Gore za ekonomsku politiku i finansijski sistem, Milutina Simovića. On će, u ponedjeljak 7. maja obići FREI izložbu i razgovarati sa vodećim investitorima, nakon čega će održati i izlaganje na temu Faktori ekonomsko-razvojnog optimizma Crne Gore”, navode iz organizacije.

Kroz izložbene i prezentacione forme na Festivalu će se predstaviti ključni investicioni projekti u Crnoj Gori.

Ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović govoriće na temu prioriteta i izazova razvoja Crne Gore kao turističke i investicione destinacije. Učesnici će imati priliku da čuju i izlaganje Rešada Nuhodžića, državnog sekretara u Ministarstvu održivog razvoja i turizma, na temu "Sjeverni region – od vizije do realizacije“.

FREI je tematska, multidisciplinarna manifestacija, problemski usmjerena na razvoj investicija u nekretnine, sa fokusom na turistički sektor. Ciljnu grupu čine investitori i komercijalne kompanije u real estate sektoru, reprezenti državne i javne uprave, predstavnici međunarodnih institucija, kao i stručna javnost.

Organizator Festivala je konzorcijum Biznis Link (Beograd) i RLC Montenegro (Podgorica).

Programski i drugi detalji, kao i uslovi učešća, odnosno prijavljivanja, mogu se naći na www.freitime.com.