03-01-2024

(FOTO) TOB: Desetine hiljada posjetilaca uživalo u sjajnom novogodišnjem programu u Budvi

Desetine hiljada posjetilaca uživalo je prethodnih dana u sjajnom novogodišnjem programu na trgu ispred Starog grada, u lijepom vremenu i dobrom raspoloženju u Budvi.


Foto: TO Budva

Kako su saopštili iz Turističke organizacije opštine Budva, glavni gradski trg u Budvi je i u 2024. godini nastavio da bude epicentar kvalitetnog zvuka.

"Koncert klasične muzike pod nazivom "Muzika raspoloženja" i ove godine je održan u već tradicionalnom terminu – 1. januara u 14 sati. Poznate operske arije publici su predstavili Ljubica Vraneš, Dragoljub Bajić, Vesna Đurković, Marko Živković i Lana Asija Dabović u pratnji Mediteranskog revijskog orkestra i mladog budvanskog pijaniste Nemanje Radulovića, te svojim talentom oduševili sve prisutne. Na Trgu se okupilo mnoštvo poštovalaca klasične muzike, ali i mnogo radoznalih prolaznika koji su ostali pod utiskom velikog muzičkog umijeća", naveli su iz TO Budva.


Foto: TO Budva

Treće veče zaredom u Budvi su nastupile najveće muzičke zvijezde regiona i okupile ogroman broj posjetilaca.


Foto: TO Budva

"Program je otvorio moćni glas Nikole Rokvića koji je zagrijao publiku svojim hitovima i obradama pjesama najvećih imena regionalne muzičke scene, od Olivera Dragojevića, do Tome Zdravkovića. Marija Šerifović je nakon njega svojim pjevačkim umijećem i iskrenim tekstovima pogađala sve emocije publike u Budvi, a u drugim trenucima ih svojom energijom pokretala na igru i ples. Atmosfera reprize novogodišnjeg dočeka je došla do usijanja kada je na binu izašao Željko Joksimović koji je priredio nevjerovatan nastup prikladan za veliku završnicu najveselije novogodišnje žurke na Balkanu", saopštili su iz TO Budva.