31-12-2023

Grupa građana BU2: Građanima Budve i Crne gore želimo dobro zdravlje, lični prosperitet i porodičnu sreću u Novoj godini

U ime NVO "Grupa građana BU2" i svoje ime, građanima Budve i Crne Gore uputula je čestitku povodom Nove godine sa željom da 2024. donese napredak i poboljšanje u svim sferama života.


Foto: Grupa građana BU2

"U novoj 2024. godini svima želim puno zdravlja, uspjeha, radosti i lijepih trenutaka. Neka naredna godina bude ispunjena razumevanjem, uzajamnim poštovanjem, mirom i tolerancijom. Mi kao nevladina organizacija i u narednom periodu posebnu pažnju posvetit će poboljšanju životnog standarda svih građana Crne Gore sa posebnim osvrtom na Budvu. Naši proriteti bit će evropske integracije, ojačavanje ekonomije i jačanje saradnje sa svim nivoima vlasti jer želimo vratiti optimizam u naše društvo. Vjerujem da će nam Nova godina biti bolja od prethodne, te da ćemo zajedno predano raditi na ostvarivanju naših prioriteta. U tom uvjerenju, vama i vašim porodicama želim dobro zdravlje, lični prosperitet i porodičnu sreću", navodi se u čestitki koju potpisuje Milica Mitrović, predsjednice NVO "Grupa građana BU2"