09-01-2018

Hotel Palas će po prvi put raditi tokom cijele godine

Nadomak obale mora u Petrovcu, jedan od najljepših hotela na Jadranu – hotel Palas, po prvi put radiće tokom cijele godine, tako da će nakon kraće pauze, već od prvog februara biti otvoren i hotelske goste i za gradjane, kazala je za Radio Budvu PR Hotelske grupe “Budvanska rivijera” Jelena Kaludjerović.

Hotel Palas će po prvi put raditi tokom cijele godine | Radio Televizija Budva

S obzirom da je Petrovac turističko mjesto čiji stanovnici uglavnom žive od ljetnje turističke sezone, hotel Palas sa svojom 171 smještajnom jedinicom, i zapošljavanjem dominantno domaće radne snage, predstavlja jednog od glavnih nosioca privrednog razvoja ovog malog mjesta. Izgrađen 1983. godine, hotel je u potpunosti renoviran 2011. godine. Obogaćen je novim hotelskim sadržijama i novim wellness & spa centrom. Kategorisan je sa 4+ zvjezdice.



Hotel Palas, dobitnik je brojnih domaćih i međunarodnih priznanja. Poslednja u nizu je nagrada globalne asocijacije „Worl Luxury Hotel Awards“ koju je hotel Palas dobio u kategoriji „Luxury Wedding Destination“. Ova nagrada, u svijetu poznata kao Oskar u hotelskoj industriji, svrstava hotel Palas u TOP 1 luksuznu destinaciju za vjenčanja i predstavlja vrhunac priznanja za visok kvalitet pružanja usluga u hotelijerstvu.