21-02-2024

Hotelska grupa Budvanska rivijera na Sajmu turizma u Beogradu od 22. do 25. februara

Najveća crnogorska hotelska grupacija „Budvanska rivijera“ predstaviće ponudu za predstojeće ljeto na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji se održava od 22. do 25. februara.

Hotelska grupa Budvanska rivijera na Sajmu turizma u Beogradu od 22. do 25. februara | Radio Televizija Budva

Foto: HG Budvanska rivijera

Pod sloganom „Tvoja morska avantura” na Sajmu će biti prezentovana ponuda i sadržaji TN „Slovenska plaža“, hotela Aleksandar, Palas i Castellastva.

S obzirom da su gosti iz Srbije među najbrojnijim gostima koji ljetuju u hotelima „Budvanske rivijere“, kompanija je pripremila sajamske popuste za posjetioce Sajma. Na štandu Hotelske grupe “Budvanska rivijera” u hali 1 za sve koji na licu mjesta rezervišu ljetnji odmor u nekom od hotela grupacije biće obezbijeđen popust do 18 % kao i posebni popusti za djecu.

Kompanija će tokom trajanja Sajma dodijeliti izuzetno vrijednu nagradu – sedmodnevni aražman za dvije osobe u Turističkom naselju Slovenska plaža, a za posjetioce će takođe biti pripremljeni i mini pokloni sa promotivnim materijalima.

Prateći savremene trendove kada su u pitanju sajamske prezentacije, Hotelska grupa rivijera će i ove godine imati moderno opremljen štand koji će u vizuelnom smislu istaći kompanijske vrijednosti ali i podstaći lijepe emocije koje asociraju na “morsku avanturu”.

“Ono što nas posebno raduje jeste što ćemo imati priliku da u Beogradu najavimo dva velika jubileja koja ove godine proslavljamo – 40 godina Turističkog naselja Slovenska plaža i 90 godina hotela Mogren”, saopštili su iz Hotelske grupe Budvanska rivijera.