07-08-2018

Ivanović: Vujović govori neistine

Ivan Ivanović, član OO DPS Budva i bivši direktor Mediteranskog sportskog centra, kazao je da predsjednik SO Budva Đorđije Vujović govori neistine, ističući da je dva puta poslao zahtjev za prisusuvo sjednici.

Ivanović: Vujović govori neistine | Radio Televizija Budva

"Degradacija Budvanskog parlamenta ne može biti veća od činjenice da u njemu sjede odbornici vladajuće koalicije bez identita i prava na svoje mišljenje. To su odbornici koji pognute glave podižu ruke dok donose odluke poput one o mom razrješenju. Da li to znači da se stide zbog toga što neko drugi misli njihovom glavom ili još uvijek postoji zrno griže savjesti u njima?
Vi odlično znate da moj cilj nije povratak na staro radno mjesto već samo zaštita mog imena i prezimena i dosadašnjeg rada.
Gospodine Vujoviću, za dvadeset godina koliko se bavite politikom još uvijek nijeste izašli iz faze izvrtanja priče,okretanja vode na svoju vodenicu, zavaravanja javnosti, tako što izgovarate neistine na račun drugih", naveo je Ivanović.

"Nije istina, gospodine Vujoviću, da nisam tražio prisustvo sjednici SO Budva. Naprotiv, dva puta Vam je upućivan zahtjev, prvi ste odbili, na drugi se nijeste udostojili ni da odgovorite, da li sam trebao da pišem i treći zahtjev koji biste takodje zanemarili?

Da li ste sigurni da predstavljate koaliciju koja čini „vlast svih gradajana“?

Selekcije su ogledalo čitave vaše postave koja je počela da se guši u nekontrolisanom revanšizmu i podjelama", istakao je Ivanović u saopštenju.

"Ukoliko budete imali smjelosti za to, vi, novi direktor Mediteranskog sportskog centra ili bilo ko drugi iz takozvane vlasti, ja sam spreman na suočavanje pred građanima Budve, u parlamentu ili medijima, kako bi razjasnili sve nedoumice kad je u pitanju MSC.

Uostalom gospodine Vujoviću, svojim odgovorom ste samo potvrdili da je istina sve ono što sam rekao u svom prvom obraćanju", zaključio je Ivanović.