23-11-2019

Javna rasprava o investicionim aktivnostima i uređenju prostora opštine Budva za 2020. godinu

Sekretarijat za investicije uputio je Javni poziv zainteresovanim korisnicima prostora opštine Budva, mjesnim zajednicama, nevladinim organizacijama, organima lokalne uprave, javnim preduzećima i ustanovama čiji je osnivač Opština Budva, državnim organima i službama, pravnim licima i preduzetnicima i ostalim zainteresovanim subjektima da uzmu učešće na Javnoj raspravi o Nacrtu Programa investicionih aktivnosti Opštine Budva za 2020. godinu i Nacrtu Programa uređenja prostora opštine Budva za 2020. godinu.

Javna rasprava o investicionim aktivnostima  i uređenju prostora opštine Budva za 2020. godinu | Radio Televizija Budva

Foto: CDM

Javna rasprava o Nacrtu predmetnih Programa će trajati 15 dana i to od 20. 11. 2019. godine do 05. 12. 2019. godine.

U skladu sa mehanizmima i oblicima učešća građana u postupku javne rasprave subjekti iz stava 1 ovog Javnog poziva mogu svoje primjedbe, predloge i sugestije podnijeti:

• na dvije javne rasprave koje će biti organizovane u Budvi, u zgradi Opštine Budva, dana 27. 11. 2019. godine sa početkom u 11 h za područje koje pripada užem dijelu grada kao i mjesnim zajednicama: Bečići, Brajići, Gornji Pobori, Jaz i Markovići;

• na javnoj raspravi koja će biti organizovana u prostorijama spomen doma „Crvena komuna“, dana 26. 11. 2019. godine sa početkom u 11:00 h za područje mjesnih zajednica Petrovac, Sveti Stefan, Buljarica i Reževići;

• u pisanoj formi putem pošte, na adresu:

- Opština Budva, Sekretarijat za investicije, Trg sunca br. 3;
- putem e-mail adrese;
- u neposrednoj komunikaciji sa službenicima Sekretarijata za investicije, Trg sunca br. 3 od 10 do 12 časova svakog radnog dana za vrijeme trajanja javne rasprave.

Sekretarijat za investicije, razmotriće eventualne primjedbe predloge i sugestije učesnika javne rasprave nakon čega će sačiniti Izvještaj o sprovedenoj Javnoj raspravi koji će Informacioni centar Opštine Budva objaviti na internet adresi www.budva.me , a biće objavljen i na oglasnoj tabli Opštine Budva, Trg sunca br.3.

Program održavanja javne rasprave sa javnim pozivom za učešće u javnoj raspravi o Nacrtu predmetnog Programa biće objavljivan preko lokalnog javnog emitera „Radio Televizija Budva“ d.o.o. Budva, kao i na internet adresi opštine Budva www.budva.me i na oglasnoj tabli Opštine Budva, Trg sunca br. 3.

Nacrti Programa investicionih aktivnosti Opštine Budva za 2020. godinu i Programa uređenja prostora opštine Budva za 2020. godinu biće objavljeni na navedenoj internet adresi.