18-04-2023

Javna tribina o Revitalizaciji plaže i rekonstrukciji obale u Pržnu u petak

Javna tribina o Elaboratu procjene uticaja na životnu sredinu za projekat “Revitalizacija plaže Pržno i rekonstrukcija obale u Pržnu” održaće se u prostorijama Sekretarijata za urbanizam i održivi razvoj Opštine Budva u petak 21. aprila, sa početkom u 11 časova.


Foto: Morsko dobro

Sekretarijat za urbanizam i održivi razvoj Opštine Budva je krajem marta obavijestio zainteresovanu javnost da je investitor Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore, podnijelo zahtjev za davanje saglasnosti na Elaborat procjene uticaja na životnu sredinu za projekat “Revitalizacija plaže Pržno i rekonstrukcija obale u Pržnu”, na katastarskoj parceli 1876 KO Sveti Stefan, u naselju Pržno, u Budvi.

"U vezi sa navedenim, pozivamo zainteresovanu javnost da izvrši uvid u dostavljeni Elaborat procjene uticaja na životnu sredinu u prostorijama Sekretarijata za urbanizam i održivi razvoj, Trg Sunca 3, (zgrada “Montenegroexpressa”, prvi sprat), radnim danima od 09 do 11 časova ili na sajtu Opštine Budva www.budva.me (zaštita životne sredine). U roku od trideset dana od dana objavljivanja ovog obavještenja, a za vrijeme trajanja javnog uvida mogu se dostaviti primjedbe, sugestije i mišljenja u pisanoj formi, na adresu: Opština Budva, Sekretarijat za urbanizam i održivi razvoj, Tgr sunca 3.Primjedbe i mišljenja u naznačenom roku mogu se poslati i na e-mail adresu: urbanizam.bd@budva.me", naveli su iz resornog sekreterijata.