09-10-2023

Javni poziv za obuku mladih u okviru projekta Znanje je COOltura otvoren do 11. oktobra

NVU Društvo za kulturni razvoj "Bauo" obavještava i poziva sve zainteresovane da se prijave na ponovljeni Javni poziv za trenere/ice dvije obuka u okviru projekta "Znanje je COOLtura! Povećanje stručnih kompetencija mladih u kulturi".



Podsjećamo, NVU Društvo za kulturni razvoj „Bauo“ iz Petrovca na Moru, u partnerstvu sa Centrom za proučavanje i zaštitu kulturnog nasljeđa Crne Gore iz Budve, tokom 2023. i 2024. godine implementira ovaj projekat, podržan u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD 2). ReLOaD2 finansira Evropska unija, a sprovodi UNDP u partnerstvu sa četrnaest lokalnih samouprava u Crnoj Gori, među kojima su Budva, Kotor i Herceg Novi, čineći klaster „Coastal Mates“.

Kako bi se projekat implementirao, neophodno je da se realizuje jedna od ključnih projektnih aktivnosti – program 10 dvodnevnih obuka u Budvi za po 10 mladih iz Budve, Kotora i Herceg Novog, u periodu oktobar 2023 – februar 2024. godine (dvije obuke mjesečno).

S tim u vezi, Društvo za kulturni razvoj „Bauo“ otvara ponovljeni Javni poziv za trenere/ice koji/e će držati dvije dvodnevne obuke.

Javni poziv je otvoren do srijede, 11. oktobra 2023. godine.

Opširnije na linku