15-11-2022

Jesen u Budvi: Pet stvari zbog kojih je Budva u jesen magična

Opšte je poznato da je Budva najatraktivnija ljeti, te da je uglavnom tada izbor za odmor, relaksaciju, ali i provod tuirsta, ali mi smo za vas izdvojili pet stvari koje su u jesen u Budvi magične.



Foto: tatiana_namoru

1. Šetnja uz more predveče ili po kišnom danu, bez gužve blagodet su kako za oči tako i za zdravlje. Miris mora, šum talasa i mir učiniće dobro kako vašem umu tako i vašem tijelu.



Kiša na moru poseban je doživljaj, a more postane prava pozornica i svaki je prizor neponovljiv i jedinstven!





2. Stari grad i bedemi uvijek atraktivni i interesantni ali s jeseni i u zimskom periodu samo vaši. Pogodni za istraživanje i otkrivanje novih uličica i mjesta sa dobrom kafom, a poseban utisak ostaviće na ljubitelje dobrog kadra i fotografije.







3. Magični zalasci sunca su svakako nešto po čemu je Budva prepoznatljiva. Nebo nad morem bude veličanstveno, boje se poigraju jedna sa drugom kreirajući zalaske sunca od kojih zastaje dah.







4. Piknik na plaži uz zvuke talasa i blago sunce nešto je u čemu svi uživamo. Vrijeme na otvorenom je nezamjenjivo, a uz malo mašte možete stvoriti pravi gušt za sebe i svoje prijatelje.


Foto: tatiana_namoru


Foto: tatiana_namoru


Foto: tatiana_namoru

5. P'jaca je svakako duša svakog grada pa tako i Budve, te sigurno ne smijete zaobići zelenu pijacu i za sebe odabrati nešto od domaćih proizvoda, a mi svakako izdvajamo bukete "domaćeg" dvorištnog cvijeća koji se na našoj pijaci prodaju po simboličnoj cijeni, a koji će vam zasigurno uljepšati trpezu i dan.





Sreću čine sitnice, a Budva ipak ne živi samo ljeti, naročito ne za one koji ljepotu vide u malim stvarima!