15-10-2022

Liješević: Budva mora postati turistička destinacija koja je atraktivna tokom cijele godine

U okviru predizborne kampanje za lokalne izbore u Budvi, a predstavljajući dio stranačkog programa, građanima Budve obratio se Luka Liješević, nosilac liste „Luka Liješević– Prava Crna Gora – DRŽIMO RIJEČ - Marko Milačić – Za sve građane Budve“


Foto: Prava Budva


Liješevićevu poruku prenosimo integralno:

„Budva važi za jednu od mediteranskih metropola turizma, te s toga njena turistička ponuda mora biti prilagođena potrebama turističke potražnje svih 12 mjeseci u godini.

Osim budvanskih kupališta naša opština može ponuditi mnogo toga. Smatramo da je neophodno raditi na razvoju ponude za one turiste koji žele aktivni odmor u periodu predsezone i postsezone. U tom domenu, neophodno je ulagati u obilježavanje pješačkih i biciklističkih staza u ruralnim oblastima, organizovanje izleta i kreiranje ponude koja će zadovoljiti ukus turiste koji želi svoj odmor provesti u netaknutoj prirodi.

Prava Crna Gora će se zalagati za inovacije i promovisanje novih ideja u ovim oblastima kako bi, naša opština, bila turistička destinacija koja je atraktivna tokom cijele godine.

Građani Budve nam mogu vjerovati jer mi držimo datu riječ. Prava Budva – Budva za sve njene građane.“

Medijski tim Prave Crne Gore