11-12-2017

Milić i Jonica opet bojkotuju Jokovića

Glavni odbor Socijalističke narodne partije analizirao je juče rezultate proteklih izbora u četiri opštine i donio odluku o otvaranju unutarpartijskog postupka za predstojeće izbore u Beranama i Ulcinju, saopšteno je iz te partije. Sjednica je, kako tvrde izvori Pobjede, kasnila zbog toga što nije bilo kvoruma koji je naknadno obezbijeđen

Milić i Jonica opet bojkotuju Jokovića | Radio Televizija Budva

"Sjednici Glavnog odbora ponovo nijesu prisustvovali bivši predsjednik te partije Srđan Milić i bivša poslanica Snežana Jonica, koji bojkotuju sjednice GO od kada je na čelu SNP-a Vladimir Joković", kazao je izvor Pobjede.

To se ne bi moglo zaključiti na osnovu saopštenja nakon sjednice u kojem je saopšteno da je ,,sjednica održana u atmosferi jedinstva i izražena snažna volja da se SNP vrati na stare staze uspjeha“.

"Članovi su upoznati sa finansijskim stanjem u partiji, pa je Odbor predložio mjere za finansijsku konsolidaciju", piše u saopštenju.
Na sjednici GO SNP-a potvrđene su odluke sa prve sjednice, koje je zbog tehničkih razloga osporila Statutarna komisija.

Kako su saopštili iz te partije, potvrđen je izbor Izvršnog odbora GO SNP CG, koji broji 32 člana, zatim izbor potpredsjednika partije a to su Danijela Đurović, Dragoslav Šćekić i Dragan Ivanović i direktora Veselina Bakića.