01-06-2019

Nike predstavlja opremu crnogorskih olimpijaca

Kao sponzor Crnogorskog olimpiskog komiteta, Nike je obezbijedio za Igre malih zemalja novu opremu za sve crnogorske sportiste učesnike.

Nike predstavlja opremu crnogorskih olimpijaca | Radio Televizija Budva

Crnogorski Olimpijski tim na Igrama malih zemalja privukao je veliku pažnju, kako medija, tako i stranih sportista i delegacija. Ne samo što su kao domaćini podigli organizaciju na viši nivo, već i svojom jedinstvenom opremom krase Olimpijsko selo i terene.

Kao sponzor Crnogorskog olimpiskog komiteta, Nike je obezbijedio za Igre malih zemalja, novu opremu za sve crnogorske sportiste učesnike. Ova oprema je vizuelno ispunila sva očekivanja, a o udobnosti je suvišno i govoriti.

Nike je najveći sportski brend na svijetu. Uspjeh na tržištu postigao je zahvaljujući raznovrsnosti svojih proizvoda, konstantnim inovacijama i jakoj vezi sa potrošačima, predstavljajući sve uvijek na novi i drugačiji način. Nike brend donosi inspiraciju i inovaciju svim sportistima na svijetu, a kako je Bil Bauerman govorio “Ako imate tijelo, vi ste sportista.”

Igre malih zemalja Evrope su olimpijsko, multi-sportsko takmičenje u kojem učestvuju sportisti malih država evropskog kontinenta od 1985. godine. Održavaju se svake dvije godine i trenutno okupljaju devet zemalja:Andoru, Island, Lihtenštajn, Luksemburg, San Marino, Maltu, Monako, Kipar i Crnu Goru.

Ove godine, grad domaćin igara je Budva i tu će se održati takmičenja u odbojci, odbojci na pijesku, boćanju, tenisu i streljaštvu, u Podgorici plivanje, u Baru u košarci i atletici. Na Cetinju će se održati takmičenje u džudou, dok će u Tivtu nastupiti stonoteniseri.

Naša oprema već je okićena zlatnim medaljama

Izvor: Vijesti