15-04-2024

NSD Budva: DPS - političko krilo kriminalne organizacije

Saopštenje OO NSD Budva prenosimo integralno.


Foto: NSD Budva

Jučerašnje okupljanje DPS aktivista u Budvi prikazuje nam istu matricu od koje uporno ne odustaju.

Reprezentativci retrogradne nacionalističke i očigledno kriminalne politike, poput jednog od najistaknutijih heroja proljeća Andrije Nikolića ponovo su na istom mjestu. Umjesto da se oglase i ograde od juče uhapšenih kriminalaca poput Lazovića i Katnića koji su izvrlgi ruglu i zloupotrebili državu Crnu Goru, sveli je na mafijašku tvorevinu, oni se ponosno šepure po gradu i preko medija optužuju da se radi o političkom progonu.

Nemaju osjećaj da prije svega treba da se izvine građanima Budve i Crne Gore zbog svih nepočinstava koje su uradili. Možda se neko ne sjeća, ali mi nismo zaboravili da je upravo Andrija Nikolić, kao čovjek DPS-a, za Budvu koordinirao Lazovićevim formacijama u desantu, na zgradu Opštine Budva i Službe zaštite i spašavanja i sve slobodoljubive građane Budve koje su zasipali suzavcem, tukli, hapsili i maltretirali 2020. godine.

Ne samo da ih nije sramota što su radili, već prave planove kako da se sa svojim saveznicima iz nazovi “građanskih” partija i grupacija dočepaju vlasti u Budvi što im građani Budve neće dozvoliti i uzaludno pokušavaju.

Na predstojećim izborima jedino mogu očekivati najgori rezultat od uvođenja višestranačja i izbora.

OO NSD Budva