26-04-2023

Pionirke OK Budva učestvuju na “Trofeju Beograda”, u subotu igraju dva meča

Pionirke Odbojkaškog kluba “Budva” predstavljaće naš grad na tradicionalnoj međunarodnoj manifestaciji “Trofej Beograda – 58. Majski turnir” koja će biti održana u prijestonici Srbije u periodu od 28. aprila do 1. maja.


Foto: OK Budva

Odigravanje mečeva planirano je na više lokacija u Beogradu, a Budvanke će se takmičiti u grupi C gdje će im rivali biti Novi Sad i Kosovska Mitrovica.

Protiv obje ekipe mlade odbojkašice igraće u subotu, 29. aprila u Hali sportova “Žarkovo”. Najprije će u 11:40h odmjeriti snagu sa Kosovskom Mitrovicom, a od 14:20h na programu je duel sa Novim Sadom.

"U pitanju je najveći regionalni turnir, a naše djevojke se takmiče u uzrastu 2008. i 2009. godišta. Nakon mečeva grupne faze igramo dalje za plasman. Učesnici turnira su i ekipe Beograda, Milana, Ljubljane, Plovdiva i drugi veoma kvalitetni timovi", izjavio je za naš portal trener OK Budva, Časlav Đurović.

U okviru “Trofeja Beograda” takmičiće se kadetske i pionirske selekcije u muškoj i ženskoj konkurenciji. Organizator turnira je Odbojkaški savez Beograda, a pokrovitelji Gradski sekretarijat za sport i omladinu i Odbojkaški savez Srbije.


M.S.