06-04-2015

Prvi gosti u hotel Castellastva u Petrovcu stižu 11. aprila

Ljetnja turistička sezona u hotelima Hotelske grupe „Budvanska rivijera“ počela je 1. aprila, otvaranjem hotela „Palas“ u Petrovcu, gdje trenutno borave gosti iz Velike Britanije, a već u subotu hotel „Castellastva“ primiće svoje prve goste sa francuskog tržišta, kazala je za Radio Budvu menadžerka za odnose sa javnošću u turističkoj kompaniji Vesna Lagator.

Prvi gosti u hotel Castellastva u Petrovcu stižu 11. aprila | Radio Televizija Budva

„Nakon potpune adaptacije hotel „Castellastva“ već prošlogodišnju sezonu počeo je novom mediteranskom pričom, novim kvalitetom, novom ponudom u novom, a ipak obnovljenom starom izdanju. Ove godine, hotel se otvara 11. aprila, kada će primiti prve goste, prvenstveno sa tržišta Francuske“ - istakla je Lagator.

Prema njenim riječima, veći dolazak turista sa francuskog tržišta u hotel Palas se očekuje 17. aprila.

„Podsjetiću, ove godine Hotelska grupa ‘’Budvanska rivijera’’ je potpisala ugovor sa francuskim tour operatorom “Prodintour” za sezonu 2016. u hotelu “Palas”, što će biti jedanaesta godina od kada je ovaj hotel u sistemu klub hotela i programa “Sole 3000” - navela je Lagator, ističući da se posredstvom ovog turoperatora očekuje da će ove godine biti ostvareno oko 35 000 noćenja u hotelu „Palas“ u Petrovcu, do kraja oktobra mjeseca.

Pored hotela Mogren i Lipka koji su otvoreni tokom čitave godine, otvaranje turističkog naselja Slovenska plaža planirano je krajem aprila, dok će hotel Aleksandar uslijed adaptacije jednog smještajnog biti otvoren do kraja maja.

Opširnije u prilogu: