18-03-2024

Prvi sajam promocije sjevera na moru 6. aprila

Organizatorka Ivana Pantović sa ponosom je najavila prvi sajam sjevera na moru koji će se otvoriti 6. aprila u 11h.



„Najavljujem saradnju sa TO Budva koja je prepoznala značaj sajma i koja će pružiti podršku u organizaciji. Ovaj jedinstveni događaj ima za cilj povezivanje kako kulture tako i tradicije i predstavlja jedinstvenu priliku za promociju bogatstva i raznovrsnosti sjevernih regija na jugu naše predivne zemlje“, saopštila je ona.

Sajam će, kako je navela, okupiti predstavnike iz različitih sektora turizma, domaćih radinosti i privrede, kako bi zajednički istakli mogućnost saradnje i razmjene iskustava.

„Ovaj Sajam ne samo što će promovisati jedinstvo i raznolikost naše zemlje, već će podstaći i unaprijediti ekonomski razvoj i turizam u sjevernim regijama. Cilj sajma je umrežavanje lokalnih proizvođača sa sjevera sa privrednicima juga naše zemlje. Pozivam sve zainsteresovane opštine koje prepoznaju značaj ovog sajma da uzmu učešće na sajmu, na način što će podstaći lokalne proizvođače da nam se pridruže. Sajam će, sasvim sam sigurna, privucći pažnju posjetilaca sa juga zemlje, koji će imati priliku da otkriju ljepote i atrakcije koje sjever zemlje nudi. Učešće na sajmu je potpuno besplatno“, zaključila je Pantovićeva.